U zult het geld verdienen met het versturen van e-mail. Deze e-mail bestaat uit 4 verschillende rapporten. Deze rapporten geven kennis omtrent het lucratief maken van het internet verkeer. Telkens als u een order (aanvraag) krijgt thuisgestuurd voor zo'n rapport, e-mailt u het gevraagde rapport naar de aanvrager. De betaling (5 euro per order) die u daarvoor vraagt en per post krijgt, zit contant in de envelop met de order. Die 5 euro is helemaal voor u. Door de kracht van multi level marketing zult u echter ook geld verdienen aan de orders die andere mensen binnenhalen …

 

 

Hieronder staat de manier van werken. Lees het aandachtig door. Mochten er nog vragen zijn, kijk dan bij het hoofdstuk FAQ of stuur een e-mail. U kunt ook bij het hoofdstuk DOWNLOADS een samengevatte versie van deze site downloaden, zodat u alles nog eens rustig kunt nalezen vanuit uw luie stoel…

1. Bestel éénmalig de 4 rapporten volgens de lijst bij het hoofdstuk Bestellen.

Deze rapporten bevatten namelijk de informatie die u op aanvraag gaat leveren. U kunt die informatie niet verkopen als u ze zelf niet eerst heeft. Om de rapporten dus eerst zelf te bestellen, pakt u voor ieder rapport een vel papier en schrijft daarop:
A. het nummer en de naam van het rapport dat u bestelt
B. uw e-mail adres (daar ontvangt u namelijk later het rapport)
C. uw (post)adres , in geval van problemen met e-mailen

U adresseert de 4 enveloppen aan de 4 personen op de lijst die te zien is onder het hoofdstuk BESTELLEN of klik HIER. U stopt elk vel papier met de betaling (één briefje van 5 euro) in een envelop.
Zodra u de 4 rapporten in huis heeft kunt u beginnen met het verkopen ervan. Het is belangrijk dat u alle 4 de rapporten tegelijk bestelt. Er mag wel een paar dagen tussen zitten, maar geen weken. Want wanneer iemand bijvoorbeeld rapport 2 zou bestellen, dan moet u die informatie ook in huis hebben. U kunt dus niet zonder alle 4 rapporten. En wat gaat u dit kosten? Niet meer dan 20 euro. Dit kunt u toch wel missen?


2. Goed, wat doet u als u die rapporten via e-mail in huis heeft?

Belangrijk is dat u niets wijzigt aan de inhoud van de rapporten en de namen en adressen onderaan de rapporten. Wat u wel wijzigt, is alleen de volgorde van de namen.

A. U begint bij rapport 4 en gaat zo omhoog naar rapport 1, als volgt:

Verwijder naam en adres achter rapport 4. Deze persoon is intussen door de cyclus gekomen en doet nu niet meer mee

B. Verplaats naam en adres achter rapport 3 naar rapport 4
C. Verplaats naam en adres achter rapport 2 naar rapport 3
D. Verplaats naam en adres achter rapport 1 naar rapport 2
E. Plaats nu uw eigen naam en adres achter rapport 1

Het schema met waar je welke rapporten kunt bestellen staat alleen onder rapport 1. Rapport 1 is namelijk het rapport dat je aan mensen zelf moet verkopen. Onder rapport 2,3 en 4 staan geen namen, omdat je die rapporten alleen aan mensen hoeft te mailen. Dit wordt verder wel duidelijk zodra u de rapporten heeft…
Zorg dat het verplaatsen van de namen nauwkeurig gebeurd, zodat de naam en adresgegevens van de anderen niet worden veranderd. Nu heeft u de informatie die u aan iedereen door kunt mailen.


3. Hoe moet ik nu de rapporten verkopen om geld te verdienen?

Het enige, maar dan ook echt het enige wat u hoeft te doen, is te zorgen voor orders voor rapport 1. U moet dus mensen benaderen, adverteren op websites, emails versturen etc. om aan orders voor rapport 1 te komen. Op rapport 1 staat dan vervolgens waar de mensen rapport 2, 3 en 4 kunnen kopen. Goed, u heeft aan iemand rapport 1 verkocht. Diegene verplaatst uw naam van rapport 1 naar rapport 2 en zet zijn eigen naam bij rapport 1. Alle mensen die vervolgens rapport 1 bij diegene kopen, kopen dan dus rapport 2 bij u!! Zo schuift uw naam steeds een plekje op, tot aan rapport 4, daarna bent u uit de cyclus.


4. Dus…

Nog even kort samengevat:

 1. U bestelt 4 rapporten volgens de lijst bij het hoofdstuk
  BESTELLEN
 2. U ontvangt de rapporten, vervolgens schuift u de namen
  allemaal één plekje op, en zet u uw eigen naam achter
  rapport 1
 3. Nu kunt u beginnen met het verkopen van rapport 1.
  Orders voor rapport 2,3 en 4 krijgt u automatisch binnen
  door de rapporten die mensen ‘onder u' verkopen.

Bij het hoofdstuk REKENVOORBEELDEN kunt u zien wat er
gebeurd als iedereen een x aantal rapporten verkoopt.